Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

KITTYCAT - ВИТАМИНСКИ МИНЕРАЛЕН ДОДАТОК ЗА МАЧКИ

ВИТАМИНСКИ МИНЕРАЛЕН ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА НА МАЧКИ ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ


KITTYCAT e конципиран да со својата формула и избалансирана комбинација и односот на есенцијални витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини со додаток на исушени морски алги (Schizochytrium limacinum) богати со OMEGA 3 (DHA) есенцијални масни киселини, дава единствена здравствена поддршка на мачките од сите возрасти, и обезбедува здрав раст и виталност КITTYCAТ. Има висока концентрација на пивски квасец, биотин и витамин Б комплекс кој поволно делува на квалитетот, сјај и бојата на влакното, а со додаток на исушени морски алги (Schizochytrium limacinum) тој ефект е многу по изразен. Исто така содржината на OMEGA 3 масни киселини со висок удел на DHA влијае на нормална работа на многу органи и позитивно делува на имунитетот и ја подига вкупната отпорност на организмот од болести и инфекции. KITTYCAT покрај Lizin и Metionin содржи и висока доза Taurin, затоа што мачињата и мачките во организмот го синтетизираат во многу мали количини, а е од голема важност за нормален вид, работа на срцето, репродукција, нормален раст и развој, имунолошки и многу други функции во организмот кај сите возрасти на мачки.

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!
Лош Добар