Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

BIOMIX - ВИТАМИНСКИ ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА ЗА КУЧИЊА И МАЧКИ

ВИТАМИНСКИ ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА ЗА КУЧИЊА И МАЧКИ

(за квалитетно, сјајно и убаво крзно)

BIOMIX-от има голема содржина на пивски квасец, биотин и витамин Б комплекс кој поволно делува на квалитетот, сјајот и бојата на влакното, го зголемува имунитетот и апетитот, исто така се постигнува добар статус и квалитет на кожата како кај кучињата така и кај мачките, со што се избегнува сврбежот и непотребното чешање.

Посебно се препорачува употребата на BIOMIX 15-20 дена пред изложби поради постигнување подобар изложбен ефект како и во ситуации на било какви промени на влакното и кожата, во ситуации на намален имунитет и ослабнат апетит на кучињата и мачките.

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!
Лош Добар