Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

SEMAVIT Plus - ВИТАМИНСКО МИНЕРАЛЕН ДОДАТОК

ВИТАМИНСКО МИНЕРАЛЕН ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА НА СЕНИОРИ – ВОЗРАСНИ КУЧИЊА

Сениори – возрасните кучиња имаат потреба од повеќе внимание и нега отколку младите кучиња, поготово големите раси кои имаат тенденција на  брзо стареење отколку малите раси. Со влегувањето во поодминати години од староста исто како и кај луѓето нивните органи стареат, со тоа што метаболизмот се успорува, варењето и апсорпцијата на хранливи материи е успорена и послаба. Со стареењето доаѓа до појава на различни проблеми и тоа: артритиси, проблеми со циркулацијата, бубрежни заболувања, слабеење на слухот, видот и мирисот, проблеми со забите,  зглобовите и сл. SEMAVIT Plus со својата формула избалансирана комбинација на есенцијални витамини, минерали, антиоксиданси и амино киселини како во својот меѓусебен однос така и во односот на размена, а со овој производ прилагодените физиолошки потреби кај возрасните кучиња- сениори, ги спречува ги успорува и одложува проблемите и овозможува среќни, исполнети и содржајни изминати години на вашето куче. 

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!
Лош Добар