Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

SEMAVIT - витаминско минерален додаток за млади и возрасни кучиња

SEMAVIT-от е идеален додаток за секоја храна за кучиња, кој со својата формула и избалансираната комбинација на есенцијални витамини, минерали, микроелементи и амино киселини како во меѓусебниот однос, така и во односот на физиолошките потреби на кучињата од сите возрасти, од млади кутриња до возрасни кучиња, обезбедувајќи им здрав раст, развој и виталност. SEMAVIT-от кај кучињата ја зголемува вкупната отпорност на болести и инфекции, ја компензира неправилноста во исхраната, ги појачува забите и коските, обезбедува сјајно и здраво крзно, го подобрува метаболизмот и перформансите на работните и приплодните кучиња.

Посебно се препорачува појачана доза во примената на SEMAVIT-от и тоа кај: изразито физички активните кучиња (тренинзи, трки, лов и било какви други зголемени физички активности) и кај кучиња изложени на стресни ситуации (транспорт, високи надворешни температури, закрепнување од некој болести, инфекции, повреди, хируршки интервенции итн.) Затоа што кучињата во тие ситуации имаат зголемена потреба за внес на есенцијални хранителни состојки кои што со примената на SEMAVIT-от можете да им ги обезбедите.

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!
Лош Добар