Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

KALCEVIT - МИНЕРАЛНО ВИТАМИНСКИ ДОДАТОК

KALCEVIT-от е идеален додаток кој се препорачува во исхраната за млади кучиња, гравидни кучки и кучки кои дојат поради својата зголемена содржина на Ca-калциум и P-фосфор како и содржината на сите есенцијални витамини, минерали, микроелементи и аминокиселини избалансирани како во меѓусебниот однос, така и во односот на физиолошките потреби на наведените категории кучиња, обезбедувајќи им здрав раст и виталност.

KALCEVIT-от е неопходно да се дава на гравидните кучки и кучките кои што дојат како заштита од губењето на калциум и одржување на добриот статус на коските. Примената на KALCEVIT-от кај високо гравидните кучки поволно се одразува и на правилниот развој на самиот фетус поготово во времето на интензивно формирање на коскениот систем. 

Посебно внимание бараат младите кучиња, поготово големите раси, во поглед на зголемена потреба за калциум и останати есенцијални хранителни супстанци, со примената на KALCEVIT-от се обезбедува правилен развој на коските, квалитетен и здрав раст и виталност.

Состав: Протеини 4%, масти 0,2%, Ca-калциум 17%, P-фосфор 5%.

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!
Лош Добар