Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Padovan

Бренд: Padovan Производ: GrandMix Criceti
Комплетно избалансирана храна за хрчаци. Мешавина од житарици, сушено овошје и зеленчук...
190,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Alpine Hay alpsko seno za glodari
Алпско сено за глодари, од планински пасишта со додадено цвеќе. Богато е со растителни влакна кои помагаат во подобро функционирање на дигестивниот систем...
290,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Дополнителна храна за глодари
Дополнителна храна за глодари.Пакување од 30 грама...
70,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Fieno Hay presuvano seno za glodari
Пресувано сено за глодари, богато со растителни влакна кои помагаат во подобро функционирање на дигестивниот систем...
240,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Fieno-Hay With Chamomile
Сено од камилица за џуџести зајаци, морски прасиња и чинлили. Богато е со влакна (28%), кои го олеснуваат варењето на храната...
290,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Дополнителна храна со суво овошје за глодари
Дополнителна храна со суво овошје, подготвена за стимулирање на апетитот кај малите глодари.Пакување од 250 грама...
100,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Дополнителна храна за глодари
Дополнителна храна за глодари.Пакување од 30 грама...
70,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: GrandMix Cavie
Храна со овошје и зеленчук и додадени витамини, особено витамин Ц за мали глодари. Витамин Ц е важен за морските прасиња...
190,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: GrandMix Coniglietti
Храна со мешавина од овошје и зеленчук, со додадени витамини за возрасни џуџести зајаци...
190,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: подлога за кафез за глодари
Подлога изработена од коноп, влакна и мек апсорбен материјал со изолациони својства за глодари. Производот е ослободен од прашина и токсични материи, бидејќи конопот се одгледува без употреба на пестициди...
180,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Junior Coniglietti
Комплетна храна која е составена од сите потребни суплименти за добар и здрав развој на млади џуџести зајаци. Се препорачува давање на ова храна во првите 4-5 месеци...
170,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 51 (5 страни)