Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Wellness

Бренд: Wellness Производ: Padovan
Ова сено за разлика од другите, е подложено на посебен процес на сушење на топол воздух што ги остава мнозинство од хранливите состојки на свежото семе непроменети. Семето од луцерка е богата со растителни влакна, но и побогато со протеин(16%) и калциум(1.5%). Исто така е корисно за болни животни, з..
350,00 Ден
Бренд: Wellness Производ: Timothy Hay
Комплетна храна за глодари(џуџести зајаци, морски прасиња и чинчили..
250,00 Ден
Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)