Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Sera

Бренд: Sera Производ: Храна за риби - хербална гранулатна
SERA GUPPY GRAN Хербална гранулатна храна која полека тоне. Пазливо одбраните состојки како што е Спирулината помага во дигестивниот систем на аквариумските риби.Пакување од:10г – 90 ден..
90,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Храна за риби без бои и конзерванси
SERA SAN NATURAL Лисната храна која што не содржи бои и конзерванси. Истакнувањето на боите е потпомогнато од природните состојки како што е Haematococcus algae  богата со астаксантин и 10% на крил ракчиња.Пакување од:100мл – 210 ден..
210,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Hrana za ribi vo forma na smoki
SERA CICHLID STIKS Храна во форма на смоки за сите поголеми видови на циклиди. Поради големата концентрација на протеини и омега масни киселини храната е лесно сварлива и овозможува здрав развој на аквариумските риби.Пакување од:1000мл – 860 ден..
861,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Храна за риби во форма на чипс
SERA VIPACHIPS Храна во форма на чипс, за сите видови на риби кои што се хранат од дното. Направена од посебно бирани состојки со пробиотски ефект кој што овозможува здрав и силен раст на рибите.Пакување од:15г – 100 ден..
100,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Храна за риби дискуси - гранулирана
SERA DISCUS GRANULES Гранулирана храна за сите видови на Дискуси. Внимателно одбраните состојќи, протеините и состојќите богати со минерали помагаат во отпорноста на болести, здрав раст и равој, а пак лукот и пробиотските состојќи помагаат рибите да имаат добар дигестивен систем.Пакување од:250 мл –..
410,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Храна за риби за бета борец
SERA BETTAGRAN Гранулатна храна специјална за бета борец.Пакување од:10г – 100 ден..
100,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Hrana za ribi lisnata
SERA VIPAN NATURAL Лисната храна која не содржи бои и конзерванси. Таа е обогатена со 4% од мушичката Hermetia кој што претставува висококвалитетен протеински извор. Избалансираниот состав со природни состојки и пробиотици овозможува исхрана блиску до природната кој што го поддржува здравиот и силен..
180,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Hrana za ribi mesavina
SERA GVG-MIX Мешавина од внимателно избрани состојќи во форма на лисната храна и крил ракчиња кои што обезбедуваат природните потреби на аквариумските риби, а при прави рибите да се по отпорни на болести.Пакување од:100мл – 180 ден..
180,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Храна за риби обогатена со Haematococcus algae
SERA SAN Ова е лисната храна обогатена со Haematococcus algae која помага во истакнување на боите на аквариумските риби. Избалансираниот состав со природни состојки и пробиотици овозможува исхрана блиску до природната кој што го поддржува здравиот и силен раст на рибите.Пакување од:100мл – 170 ден..
170,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Храна за риби растителна
SERA GRANUGREAN Основна растителна гранулирана храна за циклиди кои имаат потекло од Источна Африка. Високо избрани квалитетни хербани компоненти, како што се спиролината, алгите и спанаќот помагаат во истакнување на бојата, силен развој и здрав дигестивен систем.Пакување од:250мл – 390 ден1000мл – ..
391,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Hrana za ribi ciklidi
Гранулирана протеинска храна за сите видови на големи циклиди. Во својот состав има висока концентрација на протеини и омега масни киселини ја прави оваа храна лесно сварлива, одлична за здрав развој и истакнување на боите на аквариумските риби.Пакување од:1000мл – 890 ден..
891,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Hrana za morski ribi
Гранулатна храна за сите морски риби. Поради внимателно избраните состојќи како што се морските алги богати со јод, спиролината и крил ракчињата оваа храна ги исполнува нивните природни потреби...
260,00 Ден
Прикажани 85 до 96 од 96 (8 страни)