Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Sera

Бренд: Sera Производ: Zrnesta hrana za karasi
Зрнеста храна за караси и сите ладноводни риби. Високиот процент на спиролина помага во истакнување на бојата на рибите и го подобрува дигестивниот систем...
620,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Kanister nadvoreshen filter FIL BIOACTIVE
Надворешни филтер пумпи – вклучен со sera siporax Professional и sera filter biostart.-За аквариум до 130 литри вода – 2 корпи за филтер материјал и обрт од 300 литри на час.-Sera fil Bioactive 250 – за аквариум до 250 литри вода – 2 корпи за филтер материјал и обрт од 750 литри на час.Овие моќни, н..
5.620,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Hrana za akvariumski ribi - lisnata
SERA VIPAN Основна лисната храна за сите видови на аквариумски риби. Направена од посебно бирани состојки со пробиотски ефект кој што овозможува здрав раст на рибите...
130,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Digitalen termometar za akvariumi i terariumi
SERA Термометарот е многу прецизен стаклен термометар со тенка, лесна за читање стаклена капиларна цевка. Современ стаклен термометар за аквариуми и терариуми, со естетски дизајн, со скали со висока резолуција (0–50 ° C) и долготрајни гумени чаши за вшмукување. Овој робустен инструмент толерира ..
200,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Tretman za voda za chistenje na hlor
Третман за вода кој веднаш ги отсранува хлорот и хлороминот од водата, ги врзува тешките метали и штити од амонијак. Истовремено додава и минерални состојќи во водата кои што ги ститат рибите, растенијата, безрбетниците и корисните бактерии. Калциумот за скелетот на рибите, магнезиумот за силен раст..
140,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Sredstvo za chistenje na vodata vo akvariumot
Производ кој содржи милиони корисни бактерии кои што помагаат да се има стабилна природна средина. Во својот состав има минерали од вулкански камен кои го отстрануваат загадувањето во аквариумот и замагленоста во аквариумот.Пакување од:50мл-125л вода 100мл – 250л вода250мл – 625л вода ..
230,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Tretman za voda za otstranuvanje na nitriti
Акумулирање на нитрит („синдром на нов резервоар“) претставува закана за време на почетната фаза на нов аквариум, по третман на болест или промена на филтерот, бидејќи недоволно се филтрираат бактериите за разложување на токсичен нитрит во нитратот на хранливите материи во растението. Нивото на нитр..
150,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Tretman za voda za otstranuvanje na fosfati namaluvanje algi
Го отстранува високото ниво на фосфати и со тоа влијае на намалување на алгите во аквариумот.Пакување од:50 мл – 200л вода..
150,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Tretman za voda otstranuva amonijak nitriti algi
Прва помош во аквариумот. Веднаш ги отстранува амоњакот и нитритите. Ги врзува тешките метали како што се оловото и бакарот, отстранува хлор и хлоромин, го намалува нивото на нитрати и соодветно на тоа и растот на алгите. Поради пренаселеност на аквариумот со риби, премногу ставање на храна, нов пос..
270,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Tretman za ribi protiv opagjanje perki bakterii crvenilo rani
Третман против распаѓање на перки, бактериски инфекции од бактериите Aeromonas или Pseudomonas, рани и црвенило по телото на рибата.Пакување од:50мл- 800л вода500мл - 8000л вода..
310,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Tretman za ribi protiv beli tochki i paraziti
Третман против бели точки кај слатководни и морски риби. Помага и при третирање кожни паразите како што се Ichthyobodo necator, Chilodonella, Trichodina, Brooklynella and Cryptocaryon irritans.Пакување од:50мл – 500-1000л вода500мл - 8000л вода ..
310,00 Ден
Бренд: Sera Производ: ECTOPUR kislorod vo forma na sol protiv stres kaj ribi
Сера ектопур е кислород во вид на сол кој го намалува стресот на рибите и подршка при третманите за болести.Пакување од:130гр – 650л вода ..
340,00 Ден
Прикажани 49 до 60 од 96 (8 страни)