Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Sera

Бренд: Sera Производ: SERA NITRAT NO3 TEST
Тест за проверка на нитрати во слатководни и морски аквариуми и фонтани.Пакување од:60 теста..
630,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA NITRITI NO2 TEST
Тест за проверка на нитрати во слатководни и морски аквариуми и фонтани.Пакување од:75 теста ..
520,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA PH TEST 100testa
Тест за проверка на нивото на pH во слатководни, морски аквариуми и фонтани.Пакување од:100 теста..
430,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Filter materijal granuli za otstranuvanje fosfati
 Филтер материјал кој ги отстранува фосфатите, а со тоа влијае во намалување на алгите во слатководни и морски аквариуми. Гранулите остануваат активни до три месеци, во зависност од големината на аквариумот и загадувањето на водата.Пакување: - 500г – за отстанување на 14600 мг на фосфати..
170,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Tretman za ribi pritiv beli tochki
Третман за вода против бели точки во слатководни и морски аквариуми и фонатани. Пакување:30 мл – 195-330л вода..
580,00 Ден
Бренд: Sera Производ: TREMAZID tretman protiv paraziti vo akvariumi i fontani
Третман против кожни и жабрини паразити во слатководен и морски аквариум и фонтана.Пакување:30 мл – 300 – 600л вода..
780,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Tretman za voda protiv bakterii vo akvariumi i fontani
Третман за вода против бактериски инфекции во слатководни аквариуми и фонтани.Пакување:30 мл – 400-600 л вода..
780,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Set za pothrana na rastenija vo akvarium od 60 d 200 litri
 Сет за потхрана на трева за аквариум од 60 до 200 литри вода. Овој сет содржи:- CO2  дифузер- CO2  таблети ( 20 парчиња )- sera florena 100мл – течна потхрана на трева која содржи железо и минерали- sera florenette 24 таб – потхрана во таблети кои содржат железо и минерали..
1.610,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Hrana za koi i pogolemi ribi stapchinja vo boja
Pond Color Sticks е храна во боја која се состои од внимателно обработени гранули за риби од езерце.Вредни состојки како што е Крил (4%), кој е многу богат со природни каротеноиди, ја поддржуваат оптималната боја и чистотата на боите. Избалансиран, лесно сварлив состав богат со омега масни киселини,..
310,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Hrana za koi i pogolemi ribi vo granuli
Гранулирана храна за поголеми риби од езерце.Pond Granulat е главна храна што се состои од внимателно обработени гранули за сите поголеми риби од езерца, како што се Кои и големите златни рипки.Хармоничниот состав со многу витамини, минерали и избалансиран однос на јаглени хидрати наспроти протеини ..
290,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Brza proverka test za pH kH gH nitrati nitriti hlor
Брза проверка на pH, kH, gH, нитрати, нитрити и хлор.Пакување од:50 ленти..
910,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Osvetluvanje za terarium 2% UV-B
Основно осветлување за сите терариуми, несоодветно за внатрешно осветлување во домот.Поттикнува природно однесување, апетит, здрав раст, благосостојба и размножување на животните, како и раст на растенијата.Безбедно УВ-Б зрачење (2%) за синтеза на витамин Д3,Екстремно заштеда на енергија и издр..
1.180,00 Ден
Прикажани 25 до 36 од 96 (8 страни)