Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Sera

Бренд: Sera Производ: Sera Flore 1 Carbo 50 ml jaglerod za akvariumski rastenija
Дополнителен јаглерод за оптимален раст- За системска нега-Алтернативен извор на јаглерод-За аквариумски растенијаРастенијата бараат јаглерод за правење фотосинтеза, што честопати не е достапно во вода во доволни количини. Недостаток на јаглерод е еден од најважните фактори за ограничување на растот..
200,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Sera flore 2 ferro zelezo za akvariumski rastenija
Црвените или многу брзо одгледуваните водни растенија бараат особено многу железо. Дефицит на железо често се јавува во густо засадени и интензивно осветлени аквариуми. Водните растенија, сепак, бараат железо за развивање на нивниот сјај во целосна боја и за здраво одгледување.Новиот системски систе..
190,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA Floredepot tretman za rastenija vo akvarium
Добра база за успешна грижа за растенијата.Sera floredep се поставува под вистинското дно (песок, чакал) при поставување на аквариумот.Избалансираната мешавина од песок, тресет, есенцијални хранливи материи и елементи во трагови им овозможува на растенијата брзо да растат. Исто така, растенијата се ..
560,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Sera Florena nega na akvariumski rastenija
Sera florena е идеален производ за нега на водни растенија кои зафаќаат хранливи материи главно преку лисјата.Водните растенија се многу важни во аквариумите бидејќи ги повлекуваат загадувачите и хранливите материи од алгите од водата. sera florena им обезбедува на водните растенија сите важни ми..
130,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA Florenette A nega na rastenija vo akvarium
Sera florenette е идеален производ за нега на водни растенија кои се хранат воглавно преку корените. Долната таблета ги обезбедува водните растенија со сите важни минерали и елементи во трагови за здрав и живописен раст. Специјалната формулација обезбедува трајно, рамномерно и обемно снабдување, ист..
330,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Зрнеста храна за караси
Зрнеста храна за караси и сите ладноводни риби. Благодарение на висококвалитетните состојки како пченицата, омега масните киселини и мански олигосахариди ја прават оваа храна лесно сварлива, а притоа рибите ги добиваат сите потребни хранливи материи...
210,00 Ден
Бренд: Sera Производ: gravel cleaner pravosmukalka za chistenje akvarium
Правосмукалка за чистење на дното на аквариумот без да се менува вода. Се препорачува да се користи кај тревни аквариуми. Се поврзува на воздушна пумпа и за аквариуми високи до 60 цм. ..
550,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA gravel washer pravosmukalka za chistenje chakal vo akvarium
Округла правосмукалка за лесно и темелно отстраните отпад од чакал во аквариум. Истовремено, извршувате делумна промена на водата.Округлата правосмукалка е особено погодна за поголеми области.Димензии: висина 25 см, Ø 5,7 см ..
410,00 Ден
Бренд: Sera Производ: pravosmukalka triagolna
Правосмукалка за лесно и темелно отстранување отпад од чакал во аквариум Истовремено, извршувате делумна промена на водата.Триаголниата правосмукалка е особено погодна за мали аквариуми. Го олеснува чистењето во аглите и меѓу растенијата.Димензии: висина 14 см должина на работ 7 см ..
450,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA KH TEST
Тест за проверка на нивото на kH во слатководни иморски аквариуми и фонтани.Пакување до:390dkH ..
320,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Sredstvo za chistenje na vodata za Koi
KOI PROTECT веднаш ја прилагодува секоја вода во согласност со барањата на Кои и другите украсни риби во езерцето. Со сигурност и брзо ги отстранува хлорот и хлорамините, врзува тешки метали) и спречува загадување на водата од ихтиотоксичен амонијак. Во исто време, додава важни минерални материи во ..
890,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Energetska hrana peleti za Koi
Енергетска храна за Кои и други риби од езерце со микроб од пченица.Кои Sticks Energy пелетите што лебдат стабилно во вода со вреден пченичен микроб, се идеална енергетска храна за Кои и други риби од езерца на температури на вода над 17 ° C (63 ° F).Тие се совршен додаток на природната храна (како ..
3.100,00 Ден
Прикажани 13 до 24 од 96 (8 страни)