Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Sera

Бренд: Sera Производ: Shisharki za namaluvanje na PH vo akvarium
Шишарки кои на природен начин го намалуваат нивото на pH во аквариумот.Пакување од:50 шишарки..
280,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA AMMONIUM/AMMONIA NH4/NH3 TEST
Тест за проверка на амонијак и амониум во слатководни и морски аквариуми и фонтани.Пакување од:75 теста..
680,00 Ден
Бренд: Sera Производ: 8 tableti za tretman na bakteriski infekcii vo akvarium
Третман против бактериски инфекции кај слатководни и морски риби, па дури и во многу напредната фаза.Пакување од:8 таб – 400л вода..
420,00 Ден
Бренд: Sera Производ: CATAPPA bademovi listovi
Catappa се бадемови листови кои ги подржуваат природните услови на аквариумските риби и ракчиња. Исто така се превентива за бактериски и габични инфекции. Ракчињата и коридорасите ги јадат како додаток на нивната исхрана...
400,00 Ден
Бренд: Sera Производ: CO2 sistem set za akvarium do 300litri
-  CO2 систем за аквариум до 300 литри вода.Системот содржи: - sera CO2 боца  (450 g/15.9 oz. CO2) која што може повторно да се полни,  со надворешен вентил и држач,- Вентил за намалување на притисокот- CO2 дифузер, 5 метри црево и неповратен вентил- тест за CO2- sera florena  10..
18.450,00 Ден
Бренд: Sera Производ: CO2 tableti 20 parcinja
СО2 е основната хранлива материја за растенијата и овозможува прилагодување за помалку кисела pH вредност, бидејќи тоа го претпочитаат многу растенија и риби. Пакување од 20 таблети...
570,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA COMBI REFLECTOR aluminiumski za T8
Алуминиумски рефлектор за Т8 неонка. Големина: 56 cm...
320,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Volneni topchinja za filtriranje 12 parcinja
Филтер медиум со високи перформанси за механичка филтрација.Иновативната, патентирана структура на 3Д влакна на SERA многу брзо ги отстранува дури и најмалите честички над 10 µm (како што се пловечки алги или тиња).За разлика од вообичаената филтерска волна, топчињата за филтрирање ја задржуваат сво..
510,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA crystal clear filter topcinja volna 350gr
Филтер медиум со високи перформанси за механичка филтрација.Иновативната, патентирана структура на 3Д влакна на SERA многу брзо ги отстранува дури и најмалите честички над 10 µm (како што се пловечки алги или тиња).За разлика од вообичаената филтерска волна, топчињата за филтрирање ја задржуваат сво..
3.480,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA Deep sea 90cm
Специјално сино осветлување за морски аквариуми. Создава природни светлосни услови. Го поддржува растот на коралите и украсните алги. Големини: 90cm и 120cm..
940,00 Ден
Бренд: Sera Производ: SERA FEED A PLUS avtomatska hranilka za ribi
Автоматска хранилка за риби која може да се намести до 6 хранења во ден. Има можност за поврзување на воздушна пумпа, која константно ќе ја суши храната...
2.100,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Sera filc materijal za filter
Филтер материјал за остранување на ситните нечистоти.Пакување: 100г..
200,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 96 (8 страни)