Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Sepicat

Бренд: Sepicat Производ: Pesok za toalet od drveni peleti za macki glodari i ptici
Биоразградлива xигиенска тоалетна подлога која не се згрутчува, за мачки, зајаци, хрчаци, птици и мали глодари. 100% природна - составена од смолести дрвени пелети, со голема моќ на апсорпција и дезодорирање (мирис на природно дрво).- Не содржи пестициди или други нуспроизводи.- 100% биоразградливо ..
260,00 Ден
Бренд: Sepicat Производ: Pesok za toalet za macki Spa aroma
SEPICAT LIGHTWEIGHT CLASSIC SPA тоалетната песок се состои од 100% природни супер-апсорбентни гранули од глина, 40% полесни во тежина од конвенционалните песоци од бентонит, што го прави производот полесен за употреба.Главни карактеристики:- Мала потрошувачка: 10-литарско пакување Sepicat Lightweigh..
350,00 Ден
Бренд: Sepicat Производ: Lajt pesok za macki glina 10l
Sepicat Lightweight Classic се состои од 100% природни супер-апсорбентни гранули од глина, 40% полесни во тежина од конвенционалните песоци од бентонит, што го прави производот полесен за употреба.Главни карактеристики:- Мала потрошувачка: 10-литарско пакување Sepicat Lightweight Classic трае до 40 ..
310,00 Ден
Бренд: Sepicat Производ: Antibakteriska pesok za toalet za macki lajt
SEPICAT LIGHTWEIGHT ULTRA ANTIBACTERIAL тоалетната песок се состои од 100% природни супер-апсорбентни гранули од глина, 40% полесни во тежина од конвенционалните песоци од бентонит, што го прави производот полесен за употреба.Главни карактеристики:- Многу мала потрошувачка: 10-литарски контејнер тра..
400,00 Ден
Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)