Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Monge

Бренд: Monge Производ: Suva hrana za vozrasni machki so pileshko
Линијата Monge Natural Superpremium е направена специјално за благосостојба на Вашиот домашен миленик благодарение на правилната рамнотежа на основните нутриционистички елементи, резултат на истражувањето направени во Италија.Monge Natural Superpremium Adult храната богата со пилешко е комплетна хра..
230,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Suva hrana za vozrasni kucinja aktiv so pileshko
Комплетна храна за возрасни кучиња од секоја големина и раса.Специјално развиена за благосостојба на вашето куче, направена во Италија, со користење на врвни квалитетни хранливи состојки.Првата состојка е пилешкото, а формулацијата се карактеризира со сварливост и вкусност поради вклучување на свежо..
340,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Hipoalergic hrana so losos i tuna
Комплетна диетална храна за возрасни кучиња од секоја големина, формулирана за намалување на нетолеранцијата на состојки и со хранливи материи со избран извор на јаглени хидрати (ориз).Благосостојбата на вашето куче е загарантирана благодарение на квалитетните хранливи материи, кои се резултат на ис..
350,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Suva hrana za vozrasni kucinja site rasi so govedsko
Комплетна и избалансирана храна за за возрасни кучиња, составена од единствен извор на животински протеини (говедско месо).Вклучено свежо месо е високо сварливо и со висока биолошка вредност.Формулата се додава во Ксило-олигосахаридите, последната генерација на пребиотици, што придонесува за здравје..
340,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Suva hrana za vozrasni kucinja jagne oriz kompir
Комплетна храна за возрасни кучиња од секоја големина. Специјално развиена за благосостојба на вашето куче, направена во Италија, со користење на врвни квалитетни хранливи материи.Производ формулиран со единствен извор на животински протеини *, првата состојка е јагнешко, и се карактеризира со сварл..
340,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Monoproteinska hrana za vozrasni kucinja od zajak oriz kompiri
Комплетна, монопротеинска* храна за возрасни кучиња од секоја големина и раса.Специјално развиена за благосостојба на вашето куче, направена во Италија, со користење на врвни квалитетни хранливи состојки.Производ формулиран со единствен извор на животински протеини *, првата состојка е зајачкото мес..
1.000,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Suva hrana za vozrasno kuche so losos i oriz
Комплетна храна за возрасни кучиња од секоја големина. Специјално развиена за благосостојба на вашето куче, направена во Италија, со користење на врвни квалитетни хранливи материи.Производ формулиран со единствен извор на животински протеини *, првата состојка е лососот и се карактеризира со сварлив..
340,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Suva hrana za kutrenca jagneshko i oriz
Комплетна храна за кутренца во раст на возраст од 2 до 12 месеци, од сите раси.Специјално развиена за благосостојба на вашето кученце, направена во Италија, со користење на врвни квалитетни хранливи материи.Првата состојка е јагнешко, а формулацијата се карактеризира со сварливост и вкусност поради ..
350,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Suva hrana za kutrenca vo rast losos i oriz
Комплетна, монопротениска* храна за кутренца во раст, од сите раси.Специјално развиена за благосостојба на вашето кученце, направена во Италија, со користење на врвни квалитетни хранливи состојки.Производ формулиран со единствен извор на животински протеини *, првата состојка е лососот и се карактер..
350,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Suva hrana za ekstra mali rasi kucinja Jagneshko Oriz Kompir
Комплетна храна за возрасни кучиња од многу мали раси.Специјално развиено за благосостојба на вашето куче, направена во Италија, од врвни квалитетни хранливи состојки.Првата состојка е јагнешко, а формулацијата се карактеризира со сварливост и вкусност поради вклучување на свежо месо.Рецептот е подо..
470,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Suva hrana pileshko za vozrasni kucinja od mnogu mali rasi
Комплетна храна богата со пилешко, за возрасни кучиња од многу мали раси (<2 kg)..Специјално развиена за благосостојба на вашето куче, оваа храна направена во Италија се состои од врвни квалитетни хранливи состојки.Првата состојка е пилешкото, а формулацијата се карактеризира со сварливост и вкус..
390,00 Ден
Бренд: Monge Производ: Suva hrana za vozrasni kucinja od mnogu mali rasi losos i oriz
Комплетна, монопротеинска* храна за возрасни кучиња од многу мали раси.Специјално развиена за благосостојба на вашето куче, направена во Италија, од врвни квалитетни хранливи состојки.Производ формулиран со единствен извор на животински протеини *, првата состојка е лососот и се карактеризира со сва..
470,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 37 (4 страни)