Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Minjiang

Бренд: Minjiang Производ: Vozdusna pumpa 3W 1 izlez dve brzini
Воздушна пумпа со капацитет од 3W, со 1 излез и две брзини...
700,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Vozdushna pumpa 4W 2 izlezi i potenciometar
Воздушна пумпа со капацитет од  4W, со 2 излеза и потенциометар...
870,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Vozdushna pumpa 5W 2 izlezi i potenciometar
Воздушна пумпа со капацитет од 5W, со 2 излеза и потенциометар...
1.170,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Vozdushna pumpa 3W eden izlez dve brzini
Воздушна пумпа со капацитет од  3W, со 1 излез и две брзини...
340,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Vozdushna pumpa 10W 4 izlezi i potenciometar
Воздушна пумпа со капацитет од 10W, со 4 излеза и потенциометар...
2.050,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Grejach za akvarium 50W 100W
Грејач за аквариум- HK-50 - моќност 50W- HK-100 - моќност 100W..
440,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Grejach za akvarium 300W
Грејач за аквариум со моќност 300W..
990,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Grejach za akvarium 50W 100W 300W
Грејач за аквариум- MJ-HF 50W        - МЈ-HF 100W  - MJ-HF 300W ..
600,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Grejach za akvarium 100w
Грејач за аквариуми со слатководни и солени води - Моќност 100 W.-Многу компактен -Водоотпорен, двојно изолиран -Едноставна регулација и индикатор за температура што се чита лесно-Вклучува две моќни чашки за вшмукување за монтирање во аквариум-Индикатор за работа-Должина 31 см..
370,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Potopna pumpa 55W 85W 120W
- NS-2500 – моќност 55w – обрт 2500 л/ч – висински столб 3м- NS-4500 – моќност 85w – обрт 3800 л/ч – висински столб 3,5м- NS-6500 – моќност 120w – обрт 4600 л/ч – висински столб 4,5м..
2.390,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Potopna pumpa 85w obrt 3800 l/h
Потопна пумпа, со моќност 85w – обрт 3800 л/ч – висински столб 3,5м...
3.200,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Potopna pumpa 35W obrt 2000l/h
Потопна пумпа, со моќност од 35W и обрт од 2000 л/ч, висински столб од 2,5м...
1.350,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 25 (3 страни)