Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Dr Sekiz

Бренд: Dr Sekiz Производ: BIOMIX - ВИТАМИНСКИ ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА
ВИТАМИНСКИ ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА ЗА КУЧИЊА И МАЧКИ(за квалитетно, сјајно и убаво крзно)BIOMIX-от има голема содржина на пивски квасец, биотин и витамин Б комплекс кој поволно делува на квалитетот, сјајот и бојата на влакното, го зголемува имунитетот и апетитот, исто така се постигнува добар статус и ..
500,00 Ден
Бренд: Dr Sekiz Производ: CONNECTEN - ДОДАТОК ЗА ЗАШТИТА НА ЗГЛОБОВИ И РСКАВИЦИ
ДОДАТОК ЗА ЗАШТИТА И РЕГЕНЕРАЦИЈА НА ЗГЛОБОВИ И РСКАВИЦИ(тетиви, лигаменти, сврзно и меко ткиво)CONNECTEN е препарат конципиран да го искористи влијанието на Glukozamin-от во одржување на здрави зглобови и сврзно ткиво на кучиња од сите возрасти и големини, посебно големите раси на кучиња. Glukozami..
900,00 Ден
Бренд: Dr Sekiz Производ: IMMUNOCAN - ПРОБИОТСКИ ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА НА КУЧИЊА И МАЧКИ
ПРЕБИОТСКО-ПРОБИОТСКИ ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА НА КУЧИЊА И МАЧКИ (за јак имунолошки систем и здрав дигестивен тракт)IMMUNOCAN-от е препарат конципиран со својата формула и избалансирана комбинација и однос на пребиотици и пробиотици (синбиотик) да ги поддржи имунолошките и гастроинтестинални функции и с..
800,00 Ден
Бренд: Dr Sekiz Производ: KALCEVIT - МИНЕРАЛНО ВИТАМИНСКИ ДОДАТОК
KALCEVIT-от е идеален додаток кој се препорачува во исхраната за млади кучиња, гравидни кучки и кучки кои дојат поради својата зголемена содржина на Ca-калциум и P-фосфор како и содржината на сите есенцијални витамини, минерали, микроелементи и аминокиселини избалансирани како во меѓусебниот однос, ..
500,00 Ден
Бренд: Dr Sekiz Производ: KITTYCAT - ВИТАМИНСКИ МИНЕРАЛЕН ДОДАТОК ЗА МАЧКИ
ВИТАМИНСКИ МИНЕРАЛЕН ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА НА МАЧКИ ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИKITTYCAT e конципиран да со својата формула и избалансирана комбинација и односот на есенцијални витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини со додаток на исушени морски алги (Schizochytrium limacinum) богати со OMEGA 3 (DHA) ес..
550,00 Ден
Бренд: Dr Sekiz Производ: SEMAVIT - витаминско минерален додаток
SEMAVIT-от е идеален додаток за секоја храна за кучиња, кој со својата формула и избалансираната комбинација на есенцијални витамини, минерали, микроелементи и амино киселини како во меѓусебниот однос, така и во односот на физиолошките потреби на кучињата од сите возрасти, од млади кутриња до возрас..
500,00 Ден
Бренд: Dr Sekiz Производ: SEMAVIT Plus - ВИТАМИНСКО МИНЕРАЛЕН ДОДАТОК
ВИТАМИНСКО МИНЕРАЛЕН ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА НА СЕНИОРИ – ВОЗРАСНИ КУЧИЊАСениори – возрасните кучиња имаат потреба од повеќе внимание и нега отколку младите кучиња, поготово големите раси кои имаат тенденција на  брзо стареење отколку малите раси. Со влегувањето во поодминати години од староста ис..
550,00 Ден
Бренд: Dr Sekiz Производ: β-CAROTEN & SEAWEED - за убава боја на крзното
Производот Beta Caroten (про-витамин A) е наменет за неиздиференцирана, на изглед лоша и непривлечна боја на крзното, предизвикува ефект на пигментација, обезбедувајќи интензивна, квалитетна, убава и привлечна  боја на крзното првенствено кај кучиња со изразено црвена и кафеава пигментација. Be..
750,00 Ден
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)