Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Tail Swingers

Tail Swingers Bacon Sticks – свинскa кожа и пилешко
Распродадено
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers Bacon Sticks stapche od svinska koza i pile
Стапчe за џвакање од свинска кожа за одржување на здрава и силна вилица. Идеално за алергични кучиња, за заштита на усната шуплина и здрава вилица. Со малку маснотии и додадена сол. Без шеќер и без зрна.Големина: 34cm Тежина: 110gr..
220,00 Ден
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers Bacon stapcinja od svinska koza i pile
Стапчиња за џвакање од свинска кожа за одржување на здрава и силна вилица. Идеално за алергични кучиња, за заштита на усната шуплина и здрава вилица. Со малку маснотии и додадена сол. Без шеќер и без зрна.Големина: 16cm Тежина: 100gr..
220,00 Ден
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers CHEESENUGGETS sirenje so pilesko
Грицки-награди за добри кучиња со истенчен вкус. Разликата во вкусот на оваа деликатесна награда ќе го изненади дури и најпребирливото куче! Без додадени бои, шеќер, засилувачи на вкус или конзерванси. Со малку маснотии.Тежина: 100gr..
220,00 Ден
Tail Swingers CHEW KNOTS LARGE RED со пилешко Tail Swingers CHEW KNOTS LARGE RED со пилешко
Распродадено
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers govedski jazli za dzvakanje so pile golemi crveni
Говедски јазли за џвакање завиткани во филе од пилешко. За физички активни кучиња до 15 кг. Погодно за смирување на кучето и релаксација.Без вештачки додадени бои, шеќер, засилувачи на вкус или конзерванси.Со малку маснотии.Тежина: 60gr (2 парчиња)..
220,00 Ден
Tail Swingers CHEW KNOTS LARGE со пилешко
Распродадено
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers govedska koza so pilesko golemi gricki
Говедски јазли за џвакање завиткани во филе од пилешко. За физички активни кучиња до 6 кг . Погодно за смирување на кучето и релаксација.Без вештачки додадени бои, шеќер, засилувачи на вкус или конзерванси.Со малку маснотии.Тежина: 60gr (2 парчиња)..
220,00 Ден
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers CHEW KNOTS RED govedski jazli so pile crveni
Говедски јазли за џвакање завиткани во филе од пилешко. За физички активни кучиња до 6 кг . Погодно за смирување на кучето и релаксација.Без вештачки додадени бои, шеќер, засилувачи на вкус или конзерванси.Со малку маснотии.Тежина: 100gr..
220,00 Ден
Tail Swingers CHEW KNOTS со пилешко Tail Swingers CHEW KNOTS со пилешко
Распродадено
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers CHEW KNOTS so govedsko i pile
Говедски јазли за џвакање завиткани во филе од пилешко. За физички активни кучиња до 6 кг . Погодно за смирување на кучето и релаксација.Без вештачки додадени бои, шеќер, засилувачи на вкус или конзерванси.Со малку маснотии.Тежина: 100gr..
220,00 Ден
Tail Swingers Chew Twists со пилешко
Распродадено
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers Chew Twists za dzvakanje so pileshko
Стапчиња за џвакање со пилешко за одржување на здрава и силна вилица. Идеално за алергични кучиња, за заштита на усната шуплина и здрава вилица. Со малку маснотии и додадена сол. Без шеќер и без зрна.Големина: 16cm Тежина: 120gr..
220,00 Ден
Tail Swingers CHICKENUGGETS SMALL – пилешко со сусам
Распродадено
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers CHICKENUGGETS SMALL za mali kucinja
Грицки-награди за мали кучиња со истенчен вкус. Разликата во вкусот на оваа деликатесна награда ќе го изненади дури и најпребирливото куче! Без додадени бои, шеќер, засилувачи на вкус или конзерванси. Со малку маснотии.Тежина: 100gr..
220,00 Ден
Tail Swingers CHICKENUGGETS – пилешко со сусам
Распродадено
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers CHICKENUGGETS - pileshko so susam
Грицки-награди за добри кучиња со истенчен вкус. Разликата во вкусот на оваа деликатесна награда ќе го изненади дури и најпребирливото куче! Без додадени бои, шеќер, засилувачи на вкус или конзерванси. Со малку маснотии.Тежина: 100gr..
220,00 Ден
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers CRUNCHY BONES JUNIOR biskviti za mali kucinja
Пченични бисквити со полнење од говедско месо и додаток калциум. Богати со витамини. - Со витамин А за виталност на кучињата - Со D3 за нега на кожатаТежина: 400gr..
350,00 Ден
Tail Swingers DENTAL GUMMIES (за здрави заби)
Распродадено
Бренд: Tail Swingers Производ: Tail Swingers DENTAL GUMMIES za dentalna higiena
Гуми за џвакање за одржување орална хигиена кај кучињата. Ги чистат забите, ги масираат непцата и помагаат за одржување на здрава вилица и свеж здив...
220,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 78 (7 страни)