Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Sanicat

Бренд: Sanicat Производ: Sanicat 7 Days Aloe Vera 4L
Песок за мачки кој има висок ефект на апсорпција и освежување на воздух. Погоден за мачки со нежни шепи, па дури и за мали мачиња...
210,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Active White Lotus Flower
Хигиенски песок за мачки кој има мирис на цвет од лотос, обезбедува ефикасна контрола на мирис и има смирувачки ефект.Пакување од 6 литри...
480,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Christmas Tree pesok so miris na elka
Песок за мачки со мирис на елка и со висока апсорпција на непријатни миризби. Погоден за мачки со нежни шепи.Пакување од 6 литри...
630,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Citycat Clumping pesok za macki 5kg
Песок за мачки кој силно се апсорбира и ефикасно ги отстранува непријатните миризби од физиолошките потреби.Пакување од 5 килограми...
190,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Citycat Ultra Clumping 5kg
Песок за мачки кој многу силно се апсорбира и ефикасно ги отстранува непријатните миризби од физиолошките потреби.Пакување од 5 килограми...
210,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Clean & Green Cellulose 7L
Песок со многу висок капацитет на апсорпција, ефикасен во задржување на урина и непријатни мириси. Направен е од 100% рециклирана хартија и целулоза. Погоден за мачки и за други миленици.Пакување од 10 литри...
360,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Diamonds Aloe Vera Silica Gel Litter 5l
Песок за мачки изработен од долготрајни силиконски гранули со мирис на Алое Вера. Гранулите се во зелена боја и кога ќе се навлажнат, испуштаат пријатен мирис. Погоден за сите мачки и мачиња.Пакување од 5 литри...
430,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Diamonds Citric Silica Gel Litter 5l
Силиконски песок за мачки со мирис на цитрусно овошје кој има висок капацитет на апсорпција и ефикасно ги неутрализира непријатните миризби. Многу е лесен за одржување и создава многу малку прашина.Пакување од 5 литри...
430,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Diamonds Lavender Silica Gel Litter
Силиконски песок за мачки со мирис на лаванда кој има висок капацитет на апсорпција и ефикасно ги неутрализира непријатните миризби. Бидејќи е во форма на силиконски бисери, многу е лесен за одржување и создава многу малку прашина.Пакување од 5литри...
430,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Fresh Flowers antialergentsko sredstvo za podovi
Средство за чистење на подови со арома на цвет. Длабоко чисти, ги неутрализира несаканите мириси и ги елиминира бактериите од подот. Благодарение на хипоалергична формула и неутрална pH вредност, погоден е за домови во кои што некој член од семејството е алергичен на мачки.Пакување од 1 литар...
340,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Fruit Time sredstvo za podovi
Средство за чистење на подови со арома на овошје. Длабоко чисти, ги неутрализира несаканите мириси и ги елиминира бактериите од подот. Благодарение на хипоалергична формула и неутрална pH вредност, погоден е за домови во кои што некој член од семејството е алергичен на мачки.Пакување од 1 литар...
340,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Kitty Friend Clumping 10l
Песок за мачки кој при апсорпција на урината се згрутчува и е полесен за чистење.Пакување од 10 литри...
330,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 17 (2 страни)