Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Сува храна

Бренд: Bosch Производ: BOSCH
Храна за мачки која може да се конзумира сува или мокра. Содржи житарки, месо, витамини и минерали кои и се потребни на мачката за долг и здрав живот...
420,00 Ден
Бренд: Bosch Производ: BOSCH
Sanabelle Adult со ној е лесно сварлива и комплетна вкусна храна за возрасни мачки над 1 година старост.Билансот на минерали и витамини се основа за виталност и поддршка на природната имунолошка одбрана на вашата мачка...
380,00 Ден
Бренд: Bosch Производ: BOSCH
Sanabelle Adult со пастрмка е лесно сварлива и комплетна вкусна храна за возрасни мачки над 1 година.Пастрмката е исклучителен квалитетен извор на протеини, а истовремено и дава многу примамлив вкусна на храната за мачката...
380,00 Ден
Бренд: Bosch Производ: BOSCH
Sanabelle Adult со пилешко месо е здрава и вкусна комплетна храна за исхрана базирана на потреби на возрасни мачки. Високиот процент на животински протеини од месо од живина му дава на производот исклучителен квалитет и извонредна вкусност (прифаќање)...
370,00 Ден
Бренд: Bosch Производ: BOSCH
Bosch Sanabelle Hair & Skin има висока содржина на корисни масла (есенцијални масни киселини) и масти кои обезбедуваат елегантно, сјајно и еластично крзно.Вистинската комбинацијата на витамини и минерали има позитивниот ефект врз кожата и влакното.Bosch Sanabelle Hair & Skin храната не ..
440,00 Ден
Бренд: Bosch Производ: BOSCH
Sanabelle Kitten со пилешко месо е комплетна храна за мачиња и млади мачки  до 12 месеци возраст, обезбедувајќи оптимален развој преку потребните хранливи материи. Исто така помага да се развие и поддржи природната имунолошка одбрана, со што се придонесува за силен имунолошки систем.Sanabe..
390,00 Ден
Бренд: Bosch Производ: BOSCH
Sanabelle Sensitive со јагнешко е специјално развиена храна за мачки со чувствителен дигестивен систем.Висока густина на хранливи материи, одлична сварливост и извонреден вкус, значително ги намалува барањата за храна со што се намалувана притисокот во цревниот тракт. ..
390,00 Ден
Бренд: Bosch Производ: BOSCH
Bosch Sanabelle Sterilized е комплетна храна со многу намалена енергија без житарици наменета за мачки кои имаат тенденција да се здобијат со прекумерна тежина поради кастрацијата.Зголемената содржина на сурови влакна обезбедува добра ситост и постепено и трајно намалување на телесната тежина со што..
450,00 Ден
Бренд: Bosch Производ: BOSCH
Bosch Sanabelle Urinary е особено погодна храна за возрасни мачки над 1 година подложни на проблеми со уринарниот тракт.Поради намалената содржина на протеини и минерали намалени се и деградационите уринарни продукти со што го намалува притисокот врз бубрезите и уринарните органи.Превенира во создав..
450,00 Ден
Бренд: N&D Производ: FARMINA®
Години на научно истражување, во соработка со Факултетот за исхрана на животни при Универзитетот во Неапол, Федерико Втори, овозможија на Ветеринарното истражување на „Фармина“ да развијат систем на исхрана, кој беше моделиран според природата на членовите на нашето семејство со четири нозе: „Природ..
620,00 Ден
Бренд: N&D Производ: FARMINA®
Години на научно истражување, во соработка со Факултетот за исхрана на животни при Универзитетот во Неапол, Федерико Втори, овозможија на Ветеринарното истражување на „Фармина“ да развијат систем на исхрана, кој беше моделиран според природата на членовите на нашето семејство со четири нозе: „Природ..
680,00 Ден
Бренд: N&D Производ: FARMINA®
Години на научно истражување, во соработка со Факултетот за исхрана на животни при Универзитетот во Неапол, Федерико Втори, му овозможија на Ветеринарното истражување на „Фармина“ да развијат систем на исхрана, кој беше моделиран според природата на членовите на нашето семејство со четири нозе: „При..
660,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 89 (8 страни)