Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Тоалети

Camon Лопатка Camon Лопатка
Распродадено
Бренд: Camon Производ: Plastichna lopatka za sobiranje izmet
Пластична лопатка во боја за собирање измет.Големина: 26x10 cm..
100,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Filter za toalet
Резервен филтер за тоалетите MIAGOLO CORNER..
100,00 Ден
Croci ЛОПАТКА ХИГИЕНСКА JUMBO
Распродадено
Бренд: Croci SPA Производ: Higienska lopatka JUMBO sina boja
Практична хигиенска лопатка од издржлива пластика. Перфектни димензии за да се отстрани поголема количина на отпад. Во сина боја.Димензии: 28x13.5x3.5 cm..
120,00 Ден
Croci ПЛАСТИЧНА ХИГИЕНСКА ЛОПАТКА
Распродадено
Бренд: Croci SPA Производ: Higienska plastichna lopatka za sobiranje izmet od toaleti
Хигиенска лопатка направена од силна пластика. Го олеснува собирањето на отпадот од талетите. Со голема лопатка за полесно собирање поголеми количини на отпад.Димензии: 26cm..
80,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Toalet za machki od plastika so podignat zaden del
Практичен тоалет за мачки направен од цврста пластика, со елегантна форма и со повисок заден дел за да се спречи растурање на песокта.Достапно во повеќе бои и две големини: 43 x 30 x 14 cm58 x 39 x 17 cm ..
540,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Agolen toalet za machki
Практичен тоалет за мачки од квалитетна пластика. Со аголната форма за лесно да може да се прилагоди во секој ќош во домот и со тоа го штеди просторот во Вашиот дом.Димензии: 55x42x16 cm..
750,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Toalet za machki klasichen
Тоалет направен од нетоксична пластика. Заради големите димензии лесно е да се исчисти, длабок е и удобен и не дозволува содржината во тоалетот да се растури надвор од него. Заради неговата форма лесно е да се вклопи во кој било ќош во домот, со што го штеди просторот.Димензии: 44x31x8cm..
300,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Toalet za machki so granichnik
Тоалет за мачки изработен во Италија. Од квалитетна, цврста пластика. Со граничник за да се спречи растурање на песокта. Достапен во две големини: 46 x 35 x 20 cm и 56 x 39 x 21,5 cm..
800,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Toalet zatvoren so filter i print so machka
Тоалет за мачки со атрактивна боја и сладок принт на страните. Со карбон филтер за да се неутрализираат мирисите и да се спречи нивно ширење. Затворен тоалет со вратничка за поголема приватност на мачката. Со рачка за лесно носење и лопатка за чистење на изметот.Димензии: 57x39x38cm..
2.580,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Zatvoren toalet so filter
Практичен, затворен тоалет со вратничка за поголема приватност на мачката. Со интегриран филтер кој ги неутрализира мирисите и практична рачка за носење. Достапно во неколку бои.Димензии: 46x35x40cm..
1.360,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Toalet so filter
Тоалетот Romeo е практичен тоалет со вратничка за поголема приватност на мачката. Филтерот ги неутрализира мирисите и го спречува нивното ширење во околината. Има практична рачка за полесно носење. Повисокиот заден дел го спречува растурањето на песокта. Достапно во повеќе бои. Димензии: 57 x 39..
1.610,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Toalet zatvoren so filter
Тоалетот Romeo е практичен тоалет со вратничка за поголема приватност на мачката. Филтерот ги неутрализира мирисите и го спречува нивното ширење во околината. Има практична рачка за полесно носење. Повисокиот заден дел го спречува растурањето на песокта. Достаоно во повеќе бои. Димензии: 57 x 39..
1.660,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 26 (3 страни)