Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Песок

Бренд: Croci SPA Производ: Silikonski pesok Easy Clean 3,6l i 7,5l
Силиконски песок со голема апсорбирачка моќ, ја апсорбира урината на вашата мачка, го дехидрира изметот и ги елиминира мирисите. Едноставен и ефикасен, секогаш сув, сигурен, анти-алергичен и толериран од сите мачки. Едноставно чистење и ефикасно решение на хигиенските проблеми во тоалетот на ваш..
460,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Silikonski pesok zeleno jabolko 7,5l
Силиконски песок со голема апсорбирачка моќ, ја апсорбира урината на вашата мачка, го дехидрира изметот и ги елиминира мирисите. Едноставен и ефикасен, секогаш сув, сигурен, анти-алергичен и толериран од сите мачки. Едноставно чистење и ефикасно решение на хигиенските проблеми во тоалетот на в..
860,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Silikonski pesok Easy clean Lavanda 7,5l
Силиконски песок направен од 99% силикон со арома на лаванда. Со голема апсорбирачка моќ, ја апсорбира урината на вашата мачка, го дехидрира изметот и ги елиминира мирисите. Едноставен и ефикасен, секогаш сув, сигурен, анти-алергичен и толериран од сите мачки. Едноставно чистење и ефикасно решен..
860,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Pesok od vlakna od drvo
Песок кој се добива од влакна од дрво бор, без додаток на други супстанци. Идеален за сите мали животни(мачки, птици, глодари) затоа што има висок степен на апсорпција и неутралцизација на непријатна миризба.Пакување од 10 литри...
330,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat 7 Days Aloe Vera 4L
Песок за мачки кој има висок ефект на апсорпција и освежување на воздух. Погоден за мачки со нежни шепи, па дури и за мали мачиња...
210,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Active White Lotus Flower
Хигиенски песок за мачки кој има мирис на цвет од лотос, обезбедува ефикасна контрола на мирис и има смирувачки ефект.Пакување од 6 литри...
480,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Christmas Tree pesok so miris na elka
Песок за мачки со мирис на елка и со висока апсорпција на непријатни миризби. Погоден за мачки со нежни шепи.Пакување од 6 литри...
630,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Citycat Clumping pesok za macki 5kg
Песок за мачки кој силно се апсорбира и ефикасно ги отстранува непријатните миризби од физиолошките потреби.Пакување од 5 килограми...
190,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Citycat Ultra Clumping 5kg
Песок за мачки кој многу силно се апсорбира и ефикасно ги отстранува непријатните миризби од физиолошките потреби.Пакување од 5 килограми...
210,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Clean & Green Cellulose 7L
Песок со многу висок капацитет на апсорпција, ефикасен во задржување на урина и непријатни мириси. Направен е од 100% рециклирана хартија и целулоза. Погоден за мачки и за други миленици.Пакување од 10 литри...
360,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Diamonds Aloe Vera Silica Gel Litter 5l
Песок за мачки изработен од долготрајни силиконски гранули со мирис на Алое Вера. Гранулите се во зелена боја и кога ќе се навлажнат, испуштаат пријатен мирис. Погоден за сите мачки и мачиња.Пакување од 5 литри...
430,00 Ден
Бренд: Sanicat Производ: Sanicat Diamonds Citric Silica Gel Litter 5l
Силиконски песок за мачки со мирис на цитрусно овошје кој има висок капацитет на апсорпција и ефикасно ги неутрализира непријатните миризби. Многу е лесен за одржување и создава многу малку прашина.Пакување од 5 литри...
430,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 30 (3 страни)