Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Воздушни пумпи

Бренд: Minjiang Производ: Vozdusna pumpa 3W 1 izlez dve brzini
Воздушна пумпа со капацитет од 3W, со 1 излез и две брзини...
700,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Vozdushna pumpa 4W 2 izlezi i potenciometar
Воздушна пумпа со капацитет од  4W, со 2 излеза и потенциометар...
870,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Vozdushna pumpa 5W 2 izlezi i potenciometar
Воздушна пумпа со капацитет од 5W, со 2 излеза и потенциометар...
1.170,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Vozdushna pumpa 3W eden izlez dve brzini
Воздушна пумпа со капацитет од  3W, со 1 излез и две брзини...
340,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Vozdushna pumpa 10W 4 izlezi i potenciometar
Воздушна пумпа со капацитет од 10W, со 4 излеза и потенциометар...
2.050,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Vozdushna pumpa 2W
Воздушна пумпа со моќност од 2W и 1 излаз...
340,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Vozdusna pumpa 3W
Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 1,8 л/ мин., моќност од 3W и 1 излаз...
580,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Vozdusna pumpa 4,5W i dva izleza
Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 4 л/ мин., моќност од 4,5W и 2 излеза...
850,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Vozdusna pumpa 5W 2 izleza i potenciometar
Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 4,5 л/ мин., моќност од 5W и 2 излеза со потенциометар...
1.160,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Vozdushna pumpa 8W 4 izlezi so potenciometar
Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 9 л/ мин., моќност од 8W и 4 излеза со потенциометар...
2.030,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Vozdupna pupma kompresor GF-120
Безшумна воздушна пумпа компресор, лесен за употреба и согласен со барањата за заштита на животната средина.Одговара за големи, средни или мали рибници, како и продавници за аквариум.Спецификации:Модел: GF-120Напон: 220VФреквенција: 50HzМоќност: 120WИзлез: 190L / минПритисок: 6kPaДимензии: 165 * 205..
8.400,00 Ден
Производ: Vozdushna pumpa GF-750 750W
Воздушна пумпа со голема моќност за аквариум, хидропоника, резервоари за риби, аквакултура и аерација на езерца. Моќниот проток на воздух може да обезбеди услуга за воздух без нафта за домашни и комерцијални апликации. Има разделувачи на воздух за снабдување на повеќе услуги за аерација, алуминиумск..
25.800,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 30 (3 страни)