Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Пумпи за фонтани

Бренд: Minjiang Производ: Potopna pumpa 55W 85W 120W
- NS-2500 – моќност 55w – обрт 2500 л/ч – висински столб 3м- NS-4500 – моќност 85w – обрт 3800 л/ч – висински столб 3,5м- NS-6500 – моќност 120w – обрт 4600 л/ч – висински столб 4,5м..
2.390,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Potopna pumpa 85w obrt 3800 l/h
Потопна пумпа, со моќност 85w – обрт 3800 л/ч – висински столб 3,5м...
3.200,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Potopna pumpa 35W obrt 2000l/h
Потопна пумпа, со моќност од 35W и обрт од 2000 л/ч, висински столб од 2,5м...
1.350,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Potopna pumpa FLOW 20W 35W 70W 90W 145W 230W
Потопни пумпи- FLOW-1500 – моќност 20W – обрт 1500 л/ч –висински столб 1,95м- FLOW-2400 – моќност 35W – обрт 2400 л/ч – висински столб 2,4м- FLOW-4000 – моќност 70W – обрт 4000 л/ч- FLOW-4800 – моќност 900W – обрт 4800 л/ч – висински столб 4,5м- FLOW-6000 – моќност 145W – обрт 6000 л/ч – висински ст..
2.120,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Potopna pumpa 145W
Потопна пумпа, со моќност од 145W и обрт 6000 л/ч. ..
5.940,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Potopna pumpa 120 W
Пумпата Resun MD-55 е индустриска магнетна пумпа која е изградена на одржлив начин. Предности на Resun MD-55:Многу тивка пумпаНема загревање на водата поради надворешна инсталацијаИновативна конструкција со алуминиумски капак осигурува течноста да стигне до целта без истекување.Антикорозивниот ..
12.540,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Potopna pumpa 80W I 110W
- PENGUIN-3200 – моќност 80W – обрт од 3200 л/ч- PENGUIN-4500 – моќност 110W – обрт од 4500 л/ч..
3.200,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Potopna pumpa 5W
Моќност: 5 ватиНапон: 100- 12-V / 220- 240VФреквенција: 50/60 Hz- Компактна големина- Дотерување на проток- Целосно запечатен мотор за максимизиран   работна издржливост- Низок шум- употреба во затворено и во отворено- Погодно за циркулација на вода во мал аквариум или резервоар за рептили..
370,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Potopna pumpa SP-600S 5W
Моќност: 5 ватиНапон: 100- 12-V / 220- 240VФреквенција: 50/60 HzДодаток на протокЦелосно запечатен мотор за максимална работна издржливостНизок шумУпотреба во затворено и во отвореноСовршен осигурувач како маса фонтана и погоден за циркулација на вода во мал резервоар за аквариум или рептил..
900,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Potopna pumpa 5,5W
Потопна пумпа 5,5W за резервоар за аквариум, морски резервоар, нано резервоар и засаден аквариум...
550,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Potopna pumpa 100W
Потопна пумпа- SP-9500 – моќност 100W – обрт 4000 л/ч..
4.830,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 15 (2 страни)