Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Украси за аквариуми

Бренд: Resun Производ: Ukrasna dekoracija za akvarium
Декорација за украсување на слатководни или морски аквариуми.Направена од синтетички смоли, нетоксични.Не обојува, не ја загадува водата...
290,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Ukrasna dekoracija keramika bure za akavarium
Украсна декорација за  слатководни или морски аквариуми.Направена од синтетички смоли, нетоксични.Не обојува, не ја загадува водата...
260,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Ukrasna keramika dekoracija za akvarium bure
Декорација за украсување на слатководни или морски аквариуми.Направена од синтетички смоли, нетоксични.Не обојува, не ја загадува водата...
330,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Ukrasna keramika dekoracija za akvarium brod
Декорација за украсување на слатководни или морски аквариуми.Направена од синтетички смоли, нетоксични.Не обојува, не ја загадува водата...
350,00 Ден
Бренд: Tatrapet Производ: Dekoracija ukras za kavarium afora vaza
Декорација на аквариум што веднаш ќе го оживее секој аквариум. Треба редовно да се чисти од алги. Декорацијата не влијае на квалитетот на водата и исто така ќе послужи како одлично засолниште за помалите риби. Во врска со водни или вештачки растенија, тој ќе се грижи за одличниот изглед на вашиот ак..
190,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 89 (8 страни)