Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Грејачи за аквариум

Бренд: Minjiang Производ: Grejach za akvarium 50W 100W
Грејач за аквариум- HK-50 - моќност 50W- HK-100 - моќност 100W..
440,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Grejach za akvarium 300W
Грејач за аквариум со моќност 300W..
990,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Grejach za akvarium 50W 100W 300W
Грејач за аквариум- MJ-HF 50W        - МЈ-HF 100W  - MJ-HF 300W ..
600,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Grejach za akvarium 100w
Грејач за аквариуми со слатководни и солени води - Моќност 100 W.-Многу компактен -Водоотпорен, двојно изолиран -Едноставна регулација и индикатор за температура што се чита лесно-Вклучува две моќни чашки за вшмукување за монтирање во аквариум-Индикатор за работа-Должина 31 см..
370,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Greajach za akvarium 100W
Аквариумски грејач 100WЛесно и точно поставување на посакуваната температура.Индикатор за термометар.Грејниот елемент е многу ефикасен и компактен.Наменет за долгорочна употреба и целосна безбедност. поддршка со силни клипови и чашки за вшмукување...
690,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Greajach za mal akvarium terarium 25W 25 stepeni
Грејач за мал аквариум/терариум, подесен автоматски на 25 степени...
1.150,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Grejach za akvarium 25W 100W 300W
Грејач за аквариум- RH-9000 - 25W        - RH-9000 - 100W      - RH-9000 - 300W ..
600,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Grejach za akvarium RH-9900 – 100W
Грејач за аквариум 100W..
690,00 Ден
Бренд: Sera Производ: Greajach za akvarium 100W 300W
Грејач за аквариум изработен од стакло отпорно на удари кој штеди простор во аквариумот поради витката форма.Опсегот на прилагодување на термостатите на грејачот е помеѓу 18 и 32 ° C (64 - 90 ° F). Заштитата од прегревање обезбедува дополнителна безбедност. Се исклучува автоматски ако грејачот се за..
1.600,00 Ден
Производ: АЈ 03 – Потопен грејач 100W
АЈ 03 – Потопен грејач од 100W е нов продукт на Pet WorX Стабилен грејач наменет за аквариуми со капацитет до 100 литри вода...
400,00 Ден
Бренд: Shark Производ: Потопен краток грејач Shark 100W
Краток потопен грејач од 100W идеален за мали и ниски аквариуми со капацитет од 60 до 80 литри вода.Пред вклучување во струја грејачот треба да биде сместен во аквариумот полн со вода!..
350,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 15 (2 страни)