Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Филтер пумпи

Бренд: Minjiang Производ: Filter pumpa so sungjer 500l/h
Филтер пумпа со сунѓер погоден за слатководни и морски аквариуми.Големина: 22cmОбрт 500l/h..
690,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Nadvoreshna filter pumpa 1100l/h 1300l/h 1500l/h
Надворешна филтер пумпа – вклучено само сунгер и филцJZ-1600 – за аквариум од 120 до 200 литри и обрт 1100 литри на час JZ-1800 – за аквариум од 180 до 250 литри и обрт 1300 литри на час JZ-2000 – за аквариум од 200 до 300 литри и обрт 1500 литри на час ..
4.990,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Vnatreshna filter pumpa za akvariumi do 40l
Внатрешна филтер пумпа со сунѓер за аквариуми до 30l.NS F160 – обрт 200 l/ h – 3WNS F260 - обрт 300 l/ h – 4WNS F360 - обрт 360 l/ h – 5W..
310,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Filter pumpa 600 l/h 1000 l/h 1600 l/h
NS-D600 – обрт 600 l/hNS-D800 – обрт 1000 l/hNS-D1200 – обрт 1600 l/h..
580,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Filter pumpa za 70-100l 100-200l nad 200l
NS F800 – за аквариум од 70 до 100 литри вода – обрт 650 литри на час.NS F801 – за аквариум од 100 до 200 литри вода – обрт 1200 литри на час.NS F803 – за аквариум над 200 литри вода – обрт 2000 литри на час...
790,00 Ден
Бренд: Minjiang Производ: Filter pumpa R3 380 R3 580
Безвучна, потопна филтер пумпа погодна за слатководни и морски аквариуми. R3 380 - 10W - 600 L/hR3 580 - Power 16W - 1200 L/h..
580,00 Ден
Бренд: Resun Производ: EF-600 kanister filter pumpa 600l/h
Надворешен филтер за аквариум од 75 до 100 литри вода, со филтер материјал: сунгер, филц, јаглен и керамика.  600l/h..
5.500,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Mini filter 200l/h
Внатрешен филтер за аквариум до 20 литри вода.Од филтер материјал има сунѓер.200l/h ..
490,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Filter za fontana
Ова е еден од највисоките опсези на надворешен био-филтер за риби и езерца со 11W UVC на пазарот. Ефикасна филтрација за побрзо разградување на штетните материи и долго работење. Филтрацијата вклучува механички, биолошки, адсорптивни и хемиски компоненти. Овој филтер UVC Bio Pond е идеален за одглед..
12.950,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Nadvoreshen filter za akvarium do 60 litri voda 200l/h
Надворешен филтер за аквариум до 60 литри вода. Од филтер материјал има: сунгер, јаглен и керамика. 200l/h..
1.550,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Nadvoreshen filter za akvarium do 60 litri voda
Надворешен филтер за аквариум кој се закачува од страната на аквариумот, соодветен за аквариум до 60 литри вода. 340l/h..
770,00 Ден
Бренд: Resun Производ: Nadvoreshen filter za akvarium od 60 do 150 litri voda
Надворешен филтер за аквариум кој се закачува од страната на аквариумот, соодветен за аквариум од 60 до 150 литри вода. 570l/h..
890,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 34 (3 страни)