Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Основна храна

Бренд: Versele-Laga Производ: Zakuska za papagali exotic lajt
Премиум семиња и обработени зрна: закуска за папагалиСоставено во консултација со научниот тим на Лоро Парке (Тенерифе)..
317,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Премиум мешавина од зрна, семиња и овошје: вистинско уживање за папагалиИдеална овошна закуска за папагали: зрна и семе со овошни парчињаСо 35% овошни парчиња: папаја, ананас и кајсијаСоставен во консултација со научниот тим на Лоро Парке (Тенерифе)..
305,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Престиж Амазон е збогатена семенска мешавина со дополнителни елементи за храна, специјално изработена за сите јужноамерикански папагали. Составена е со многу разновидни семиња и зрна, како што се рафинирани зрна, семки од тиква, шипка од роза, сушени пиперки и борови ореви. Оваа премиум основна хран..
320,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Збогатена семенска мешавина со екструдирани VAM-пелетиЗбогатена мешавина од семе: витамини, аминокиселини и минерали = оптимална состојбаЗа африканските папагали a.o. Африкански сиви, жардиненски папагали и сенегалски папагалиСоставен во консултација со научниот тим на Лоро Парке (Тенерифе)..
320,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Збогатена семенска мешавина со екструдирани VAM-пелетиЗбогатена мешавина од семе: витамини, аминокиселини и минерали = оптимална состојбаСоставено во консултација со научниот тим на Лоро Парке (Тенерифе)..
255,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Висококвалитетна мешавина на семе за папагалиГруба мешавина за поголемите видови папагалиСо лупени зрна и сушено овошје..
215,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Збогатена семенска мешавина со екструдирани VAM-пелетиЗбогатена мешавина од семе: витамини, аминокиселини и минерали = оптимална состојбаСеме со висок квалитет за природна храна на австралиските папагали (Какаду)Составен во консултација со научниот тим на Лоро Парке (Тенерифе).Тежина: 1kg..
320,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Висококвалитетна мешавина на семе за нимфиВистински стандард на пазарот за успешно одгледување нимфиБез семки од сончоглед..
160,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Престиж Премиум Нимфа е збогатена мешавина од семе со дополнителни хранливи елементи, специјално изработени за нимфи. Составен во консултација со научниот тим на Лоро Парке (Тенерифе). Се користат само најквалитетни семиња, така што тоа е комплетна и природна храна...
280,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Оваа мешавина е составена со внимателно одбрани семиња и е збогатена со дополнителни витамини, аминокиселини и минерали, обработени во екструдирани вам-топчиња. Покрај тоа, овие вкусни VAM топчиња содржат Florastimul, што гарантира оптимално функционирање на цревата и одлична состојба. Исчистените о..
260,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Висококвалитетна мешавина на семе за тигрициПовеќебојна мешавина за тигрици и други мали папагали..
86,00 Ден
Бренд: Versele-Laga Производ: Versele-Laga
Основна квалитетна мешавина на семе за сите штиглици.Стандардна мешавина за добра состојба на штиглиците.Тежина: 1kg..
200,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 16 (2 страни)