Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Храна за птици

Бренд: Tatrapet Производ: Stapchinja za papagali 12 parcinja
Комплементарна храна за папагали. Стапчињата ќе им овозможат на птиците не само задоволство, туку и забава. Тие имаат практична кука за прикачување во кафез. Давајте по потреба и секогаш обезбедете и свежа вода на птицата. Пакување од 12 парчиња...
480,00 Ден
Бренд: Tatrapet Производ: Stapcinja za tigrici 12 parcinja
Комплементарна храна за тигрици. Стапчињата ќе им овозможат на птиците не само задоволство, туку и забава. Тие имаат практична кука за прикачување во кафез. Давајте по потреба и секогаш обезбедете и свежа вода на птицата. Пакување од 12 парчиња...
465,00 Ден
Бренд: Manitoba Производ: Stik stapche za kanarinci so med
Комплементарна храна за канаринци со мед. Пакување: 60 гр (2 парчиња)..
110,00 Ден
Бренд: Manitoba Производ: Stik stapche za kanarinci so ovosje
Комплементарна храна за канаринци со овошје. Пакување: 60 гр (2 парчиња)..
110,00 Ден
Бренд: Manitoba Производ: Stik stapche za papagali so ovosje
Комплементарна храна, закуска за папагали со овошје.Пакување: 120 гр стапче (2 парчиња)..
170,00 Ден
Бренд: Manitoba Производ: Stik stapche za papagali so orevi
Комплементарна храна, закуска за папагали со ореви.Пакување: 120 гр стапче (2 парчиња)..
170,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Ovomix Tigrici 300gr
Пакување од 300гр...
90,00 Ден
Бренд: Tatrapet Производ: Kalcium za ptici vo forma na srce
Комплементарната храна која се состои од меленa природен креда и природен гипс. Му обезбедува важни минерали за вашето домашно милениче. Состав: калциум карбонат, калциум сулфат дихидрат. Аналитички компоненти: калциум 19,0%, магнезиум 0,1%, натриум <0,01%, фосфор <0,01%. Упатство за..
95,00 Ден
Бренд: Tatrapet Производ: Klas proso za papagali
Просо клас за сите мали, средни папагали и егзотични птици. Класот просо ги задоволува природните инстинкти на птиците бидејќи тие земаат храна како во природата што резултира со намален стрес. Бидејќи е многу мало и сварливо семе, можеме да им го дадеме на младите птици во текот на сезоната на разм..
80,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 52 (5 страни)