Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Пелени

Бренд: Camon Производ: Хигиенски пелени - В043
В043/1 – Големина 40х60 смВ043/2 – Гоелмина 60х60 смВ043/3 – Гоелмина 60х90 см..
290,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Nelizgachka apsorbirachka vodootporna pelena
Супер апсорбирачка пелена која не се лизга на подот. Ги заменува традиционалните весници кои се користат за учење на кутрињата на хигиенски навики. Наместете ја директно на подот, со апсорбирачката страна нагоре, а водоотпорната страна надолу.Пакување од 10 парчиња.Достапно во две големини: 60x..
340,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Peleni za kuce LG
Хигиенски пелени со гаќички погодни за кутриња без усвоени хигиенски навики, кучки во циклус, за време на пост-оперативни зафати или за време на патувања. Со висока апсорбирачка моќ, гарантираат долготрајна сувост и заштита. Одлично се прилагодуваат благодарение на еластичните делови и лепливте ..
560,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Peleni MD 3-6kg
Хигиенски пелени со гаќички погодни за кутриња без усвоени хигиенски навики, кучки во циклус, за време на пост-оперативни зафати или за време на патувања. Со висока апсорбирачка моќ, гарантираат долготрајна сувост и заштита. Одлично се прилагодуваат благодарение на еластичните делови и лепливте ..
510,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Pelena za kuche SM 2-3kg
Хигиенски пелени со гаќички погодни за кутриња без усвоени хигиенски навики, кучки во циклус, за време на пост-оперативни зафати или за време на патувања. Со висока апсорбирачка моќ, гарантираат долготрајна сувост и заштита. Одлично се прилагодуваат благодарение на еластичните делови и лепливте ..
540,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Peleni za kuche XL 10-18kg
Хигиенски пелени со гаќички погодни за кутриња без усвоени хигиенски навики, кучки во циклус, за време на пост-оперативни зафати или за време на патувања. Со висока апсорбирачка моќ, гарантираат долготрајна сувост и заштита. Одлично се прилагодуваат благодарение на еластичните делови и лепливте ..
640,00 Ден
Бренд: Croci SPA Производ: Peleni za kuche XS 1-2kg
Хигиенски пелени со гаќички погодни за кутриња без усвоени хигиенски навики, кучки во циклус, за време на пост-оперативни зафати или за време на патувања. Со висока апсорбирачка моќ, гарантираат долготрајна сувост и заштита. Одлично се прилагодуваат благодарение на еластичните делови и лепливте ..
510,00 Ден
Бренд: Trixie Производ: TRIXIE
можат да се користат и како подлогизапечатениот раб штити од течење на течностизработена од долго влакна, природна целулозаДимензии: 40x60cm, 7парчиња..
200,00 Ден
Бренд: Trixie Производ: Peleni za kuce 60x60cm 10parcinja
можат да се користат и како подлогизапечатениот раб штити од течење на течностизработена од долго влакна, природна целулозаДимензии: 60x60cm, 10парчиња...
260,00 Ден
Бренд: Trixie Производ: Peleni za kuce 60х90cm 8parcinja
можат да се користат и како подлогизапечатениот раб штити од течење на течностизработена од долго влакна, природна целулозаДимензии: 60х90cm, 8парчиња...
300,00 Ден
Бренд: Tatrapet Производ: Podlogi za higiena za kuce 60x60cm
Високоапсорбирачки подлога за одржување на хигиена кај малите кучиња. Исто така, апсорбира непријатни мириси.Димензии: 60x60cmПакување од 10 подлоги...
190,00 Ден
Производ: Super vpivachki peleni postilki
Супер-впивачки пелени-постилки со повеќе слоеви, дизајнирани за дополнителна апсорпција на влагата при подолго користење. Специјално дизајнирани да го неутрализираат мирисот на урина. Го забрзуваат тренингот и го скратуваат времето за совладување на инстиктивното обележување. Со анти-бактериска зашт..
200,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 12 (1 страни)