Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Витамини за глодари

Бренд: Padovan Производ: Дополнителна храна за глодари
Дополнителна храна за глодари.Пакување од 30 грама...
70,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Дополнителна храна со суво овошје за глодари
Дополнителна храна со суво овошје, подготвена за стимулирање на апетитот кај малите глодари.Пакување од 250 грама...
100,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Дополнителна храна за глодари
Дополнителна храна за глодари.Пакување од 30 грама...
70,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Мултивитамински додаток за глодари
Мултивитамински додаток за глодари. Особено се препорачува во состојба на стрес или замор, или кога не е достпна свежа храна.Пакување од 30 милилитри...
170,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Витамин Ц за глодари
Капки богати со Витамин Ц (88700mg) за морски прасиња. Содржи и Л-карнитин кој помага во топење на масти.Пакување од 50 милилитри...
300,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Соленки во форма на тркало
Соленки во форма на тркало со дехидрирано овошје(јаболко 9,6%, кора од портокал 5%, банана 5%,),  се даваат како додаток во исхраната на глодарите. Идеално за глодари кои што сакаат да грицкаат.Пакување од 68 грама...
120,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Грицки за глодари
Соленки во форма на тркало со цветови, се даваат како додаток во исхраната на глодарите. Идеално за глодари кои што сакаат да грицкаат.Пакување од 68 грами...
120,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Минерали за глодари
Минерален блок е блок од чиста сол што е корисен за внесување на минерали во исхраната на глодари.Пакување од 50 грама...
80,00 Ден
PADOVAN Прстени со луцерка
Бесплатно Распродадено
Бренд: Padovan Производ: Кругови со луцерка
Дополнителна храна – житни прстени со луцер, наменета за мали глодари(џуџести зајаци, морски прасиња, чинчили).Пакување од 150 грама...
0,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: додаток во исхраната за глодари
Стапчиња со житни снегулки за глодари, се даваат како додаток во исхраната.Пакување од 100 грама...
150,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: Стапчиња со мед и овошје за глодари
Стапчиња со мед и овошје за глодари, се даваат како додаток во исхраната.Пакување од 100 грама...
150,00 Ден
Бренд: Padovan Производ: стапчиња со растителни снегулки
Стапчиња со растителни снегулки за џуџести зајаци, морски прасиња и чинчила, се даваат како додаток во исхраната.Пакување од 100 грама...
150,00 Ден
Прикажани 1 до 12 од 15 (2 страни)