Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Изјава за сопственост

Изјава за сопственост


Одговорен за веб-страницата

и нашите презентации на YouTube, Facebook, Instagram, Google+:


КИМИЦОМ ГРОУП ДООЕЛ 

Бул. Генерал Васко Карангелевски бр.41 ламела 1 кат 1

7000 Битола

www.kimicom.mk


Информации за нашата компанијата:


ЗООМАКСИ ДООЕЛ Прилеп

Ул. Александар Македонски бр. 433

7500 Прилеп

Македонија

Тел .: +389(0)48 615 222 (од понеделник до сабота од 08 часот до 21 часот.)

Е-пошта: service@zoomaxi.mk


Управни директори:


Владимир Тодороски

Ул. Александар Македонски бр. 433

7500 Прилеп

Македонија

Тел : +389 75 306 306 (од понеделник до сабота од 08 до 21часот.)

VAT: MK4021020540283


Услуга за клиенти на ZooMaxi:

Дали имате  прашања или имате други проблеми? Среќни сме да ви помогнеме по телефон: +389(0)48 615 222

 Вие исто така сте добредојдени да ни испратите е-пошта со помош на нашата контакт форма.


Ве молиме, користете ја следната адреса за поврат на стоки:

ЗООМАКСИ ДООЕЛ Прилеп

Ул. Александар Македонски бр. 433

7500 Прилеп

Македонија


За деловни партнери


За деловни прашања, можете директно да контактирате преку една од следниве е-пошта:


service@zoomaxi.mk

info@zoomaxi.mk