Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Достава

Начин на испорака 


Испораката на производите се извршува со Карго Експрес низ сите пунктови кои ги имаат во Државата - наплатата за Карго Експрес се врши или при доставата или со Online наплата при купување на самиот производ - купувачот сам се определува кој начин кој го одбрал при самото правење на нарачката .
Стандардна достава - 100 ден на територија на цела држава.
Достава за нарачки над 1500 ден е бесплатна.
Производите ќе биде испорачана најмногу за 2 работни дена.  
Доколку има доцнење на испораката Zoomaxi не сноси никаква одговорност доколку доцнењето е предизвикано од страна на компанијата која е ангажирана за извршување на испораката.