Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

За нас

Започнавме во 2001 година со амбиција да прераснеме во место со најголем избор на домашни миленичиња и нивни асортиман во Македонија.
Од тогаш па се до денес, нашиот асортиман е повеќекратно зголемен, продавниците станаа побројни и прилагодени на највисоките стандарди на модерната малопродажна мрежа .
Создадовме сопствена одгледувачница на хрчаци, морски прасиња, разни видови на папагали, кучиња,зајачиња.
Во текот на нашето скоро 20-годишно работење, станавме водечки малопродажен центар со најквалитетна понуда на храна за Вашите миленичиња.
Со нашата понуда на домашни миленичиња, ги надминавме очекувањата на нашите потрошувачи..
Мисијата на Zoomaxi е да внесе радост кај домашните миленичиња и нивните сопственици, како да промовира соживот меѓу луѓето и животните.
Им благодариме на нашите потрошувачи за покажаната доверба кон нас, се надеваме дека и во иднина ќе ја оправдаме
Ако до сега не сте имале шанса да не посетите, ве повикуваме наскоро да го направите тоа. Ние се радуваме на вашата посета.
Ваш,
Zoomaxi