Menu
Your Cart

Добиј 5% попуст за првата нарачка! Внеси го купонот: zoomaxi5 

Контакт

Zoomaxi

Zoomaxi (Локал 1)
Ул. Александар Македонски бр. 433
7500 Прилеп.
Работно време
Понеделник - Сабота: од 08h до 21h.

Контактирајте не преку Е-маил

Нашата локација

Zoomaxi
Zoomaxi
Ул Александар Македонски433. 7500 Прилеп
Види Google мапа
Телефон
+389(0)48 615 222